Barbro vinner 1 miljon

– Det här är ju helt otroligt! Det hade jag aldrig trott när jag vaknade i morse.

En fantastisk födelsedagspresent på 1 000 000 kronor.

– Ni skojar med mig! Är det här på riktigt? Nej, ni måste skämta!
Barbro läser siffrorna om och om igen på den stora checken. Nollorna efter ettan är lika många varje gång och summan är: en miljon kronor.

– Det här är ju helt otroligt, det hade jag aldrig trott när jag vaknade i morse. Och jag som nyss fyllde år, det här är en fantastisk födelsedagspresent. När ni ringde och sa att ni hade en vinst till mig tänkte jag att det säkert var något speciellt, men aldrig att det skulle vara något så stort!

Att hon gick med i just Datumlotteriet var lite av en slump.
– Jag fick ett erbjudande och tänkte att det var en kul grej.
Och vilken kul grej det blev. Pengarna kommer Barbro att sätta på sitt sparkonto och ha som en trygghet framåt.
– Jag älskar att resa och har varit i alltifrån Kina till Amerika. Favoriten var nog när jag flög helikopter över Grand Canyon, det var det häftigaste jag sett. Nu har jag en resa till Skottland inbokad, en gruppresa med PRO. Men vem vet, det kanske blir någon mer resa framöver!

Barbro har tre lotter i Datumlotteriet; sin egen födelsedag, sin dotters födelsedag och sin sons födelsedag. det var den sistnämnda som gav storvinsten denna gång.
– Han ska få någonting som tack, skrattar Barbro

Lotterna kommer hon behålla.
– Jag är med i lite olika lotterier och ska säga upp några, men Datumlotteriet behåller jag förstås. Tänk om jag vinner igen!