*Fakturaavgift tillkommer med 15 kr. Erbjudandet gäller en gång per person, längst till 2023-12-15 och dig som är fyllda 18 år och bor i Sverige. Din gåva får du cirka 5 veckor efter att din betalning registrerats, vid slutförsäljning kan gåvan komma att ersättas av liknande vara. Vi kommer att lagra de personuppgifter du lämnar här och kan även komma att komplettera dessa i efterhand för att kunna fullgöra våra kundåtagande, leva upp till lagar och regler, samt för marknadsföring. Lotteriets förmånstagare, Bröstcancerförbundet och Prostatacancerförbundet, delar personuppgiftsansvaret med Lottericentralen, som hanterar alla personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Mer om detta, fullständiga villkor, licenstid och vinstplan kan du läsa om på datumlotteriet.se/allmannavillkor. Spelar du för mycket? Läs om spelansvar på datumlotteriet.se/spelansvar.

Vi behandlar dina personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna.
Mer om detta kan du läsa om i vår fullständiga integritetspolicy.

Ditt erbjudande

Just nu får du 54% rabatt på din första lott och dessutom ett presentkort på ICA laddat med 200 kr

1 st Datumlott + ICA presentkort 200 kr

– 54% rabatt på din Datumlott
– ICA presentkort, 200 kr
– Vinstchanser varje dag
– Högsta vinst på 2 miljoner kronor

Totalt  350 kr*
Ditt pris 69 kr*

Över 61 miljoner kronor i vinster

Datumlotteriet är Sveriges mest personliga lotteri där du själv väljer ett datum som lottnummer. Du kan vinna upp till 2 miljoner kronor på ditt favoritdatum – och stötta kampen mot bröst- och prostatacancer!

1 st Datumlott kostar 150 kr* styck men just nu får du 54% rabatt och betalar endast 69 kr för din första lott! Dessutom får du en fin gåva – helt utan extra kostnad.

Ditt lottbrev skickas direkt till din brevlåda i mitten av varje månad och innehåller ditt lottbevis och faktura. Det är ingen bindningstid och du väljer själv hur länge du vill vara med.  

*15 kr tillkommer i fakturaavgift

Din gåva

Presentkort på ICA laddat med 200 kr. Presentkortets giltighetstid är två år och fungerar i fysiska ICA-butiker och på Apotek Hjärtat. Ditt presentkort skickas till dig upp till 5 veckor efter att vi mottagit din betalning för dina lotter.

Gun-Britt vann 900 000 kr

– Jag var helt lugn tills jag tryckte på stoppknappen. När hjulet saktade in tappade jag kollen, tills kontrollanten gjorde tummen upp! skrattar Gun-Britt Lahti från Kiruna. Hon snurrade fram 900.000 kronor på Jackpotthjulet under hennes och maken Nisses första Stockholmsresa.

Lotteriet som gör nytta!

Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen hos kvinnor. Över 8 000 drabbas årligen i Sverige, mellan 5 och 10 procent av fallen beror på ärftlighet. Idag lever över 90 000 kvinnor som någon gång fått en bröstcancerdiagnos.

Prostatacancer är den vanligaste cancerformen. Varje år får ca 10 000 män sjukdomen och ca 2 500 dör. Över 85.000 män lever med diagnosen. Att prostatacancer är så vanligt är inte allmänt känt.

Nanne Grönvall har valt hundens födelsedag som lottnummer

Nanne Grönvall är med i Datumlotteriet för dess viktiga ändamål. Och när den folkkära sångerskan skulle välja ett personligt lottnummer – sitt datum – så valde hon att hylla familjens ögonsten och tog samojeden Ripleys födelsedag.

Det ska vara enkelt att betala

Oavsett om du gillar att swisha eller att hålla i en vanlig pappersfaktura så har vi betalningsalternativet för dig. Betala dina lotter enkelt med faktura, Autogiro, e-faktura, kort eller Swish. 

Kenneth snurrade fram 900 000 kr!

Den 28 april 1945 är inte bara Kenneth Engströms födelsedatum, det är också datumet som tog hem en storvinst till den förre byggnadsmålaren.

– Jag visste att jag vunnit minst en halv miljon, men så snurrade jag hem 400 000 till! skrattar en nöjd Jackpottvinnare.