Nu bär det av till Australien, Nepal och USA!

 

 

Fru Fortuna kom på besök i den småländska idyllen. Lars har en lott med sitt eget födelsedatum som lottnummer, den hade gett några småvinster under åren. Tills en dag då det smällde till ordentligt bupropion depression. Lars berättar om den där soliga försommardagen då han fick det otroliga beskedet.


– Jag var ute och cyklade då telefonen ringde. Det var från Datumlotteriet och de frågade om jag rättat min lott. Det hade jag inte. Då berättade de att jag vunnit en miljon kronor på min lott! Jag blev så chockad, när jag cyklade hem var det väldigt vingligt!
Pengarna kommer gå åt för de två pensionärerna.
– Vi kommer betala av lite skulder, sen ska vi resa, säger Lars. Jag drömmer om Australien och Nepal till exempel. I USA har vi släktingar vi gärna vill hälsa på. Nu har man ju möjlighet att förverkliga alla drömmar!

Hustrun Anna-Karin har lite svårt att förstå att den stora checken verkligen är till dem.
– Jag tycker inte att det känns något speciellt – för jag tror fortfarande inte på att det har hänt! säger Anna-Karin och skrattar.
Och vem vet om turen slår till fler gånger i familjen?
– Jag har köpt lotter till alla barn nu också. Första omgången betalar jag, sedan får de betala själva. Det går ju ändå till ett gott ändamål