När Anita fick beskedet att hon vunnit en miljon trodde hon inte sina öron, och efter att ha satt sig ner och hämtat andan utbrister hon allvarligt:

– Nej, du ljuger, det är inte snällt att skämta om sådana här saker.

Två veckor senare har misstron lagt sig, men inte chocken.

Anita spelar på två datum varje månad, sina barns födelsedatum, och nog har det fört tur med sig.

– Jag har vunnit tre gånger på de tre år jag har spelat. Första gången vann jag några hundralappar och i fjol 10 000 kronor, det beskedet fick jag i ett kuvert jag först inte tänkte öppna, jag var trodde det var reklam. Och så nu det här – det är ju inte sant!

 

– Jag gick med i lotteriet just för att pengarna går till prostata- och bröstcancerfonden. Pappa dog i prostatacancer och jag har människor omkring mig som har och som har dött i bröstcancer, så jag har skänkt länge. När jag hittade det här lotteriet kändes det bara rätt att gå med, det blir ett lite roligare sätt att ge på, och det kommer jag fortsätta med.