mustaschkampen 2017

Vilken är din mustasch?

Med din hjälp kan vi fortsätta bidra till forskning och sprida kunskap om sjukdomen så att fler kan få leva ett längre och friskare liv tillsammans med sina nära och kära.
Du gör skillnad!

Prostatacancer är den vanligaste cancerformen. Varje år får ca 10.000 män sjukdomen och ca 2.500 dör. Över 100.000 män lever med diagnosen. Att prostatacancer är så vanligt är inte allmänt känt.

Mustaschkampen 2017

Prostatacancerförbundet har nu dragit igång årets kampanj där målet för i år är att överträffa 2016 års rekord på 8,5 miljoner i insamling till kampen mot prostatacancer, Sveriges vanligaste cancersjukdom. Vill du veta mer om prostatacancer hittar du mer information här.

Årets mustasch är en prickig tygmustasch som säljs tillsammans med många andra mustaschprodukter. Kampanjen börjar den 1 november 2017 och pågår året ut. Läs mer om mustaschkampen här

Psst… du vet väl om att du inte bara har chansen att vinna i DatumLotteriet utan även är med och bidrar till forskning, kompetensutveckling av vårdpersonal, opinionsbildning och information till de som lever med bröst- eller prostatacancer. Läs mer om våra förmånstagare här.