I samarbete med Bröstcancerförbundet och
Prostatacancerförbundet
I samarbete med Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation och Prostatacancerförbundet

Prenumerera

Välj ditt speciella datum

I DatumLotteriet väljer man sitt egna lottnummer genom att fylla i ett datum som är lite extra speciellt för just dig. Det kan vara ett barns eller barnbarns födelsedag, bröllopsdagen eller kanske en alldeles speciell händelse som skedde i ditt liv.
DatumLotteriet är ett prenumerationslotteri med över 12.000 vinster varje månad.

Så här beställer du

1. Klicka på BESTÄLL LOTTER till höger i sidomenyn.

2. Har du redan ett konto hos oss så loggar du in. Om du inte har ett konto så måste du skapa ett konto, följ instruktionerna i Skapa konto.

3. När du skapat kontot eller loggat in är det bara att beställa.

4.  Du väljer vilket datum du vill ha (ÅÅMMDD) och hur du vill betala och skickar in en beställning.

5. Lotteriet tar emot din beställning och registrerar denna. Lotterisystemet tilldelar dig din bokstav efter valt datum.

T.ex. du har valt datum 721013. När lotteriet registrerar datumet och du är den första som valt detta datum så får du bokstaven A. Nästa som väljer får B osv. Exempel 721013-A. Detta påverkar inte antalet lotter som får vara med per månad.

6. En faktura/lottunderlag skickas ut. Om fakturan betalas senast det sista förfallodatumet så blir din Datumlott aktiv för kommande spelperiod. Detta utskick brukar komma runt den 19:e i månaden. Endast betalda lotter deltar i dragningarna! T.ex. fakturan har förfallodatum 2014-07-31. Då börjar spelperioden 15 augusti och håller på varje dag till och med 14 september 2014. Se exempel här

7. När spelperioden är över så skickas en dragningslista ut till alla aktiva kunder. I samma utskick får man även nästkommande faktura/lottunderlag.

Om man vill bli autogiro kund – se avsnitt prenumerera

8. Några dagar senare så skickas vinstbrev ut till alla vinnare. Se avsnitt vinstutbetalning    

Prenumerera med faktura

Runt den 19:e i månaden får du en faktura med underlag för vilket/vilka datum som valts.
När betalningen kommer in är man med i kommande spelperiod, angiven på utskicket.
OBS! Ditt valda datum blir ej aktivt om man ej betalar i tid.
Efter att spelperioden har avslutats skickas en dragningslista med i lottutskicket och fakturan.

Betala med kreditkort

Du kan även betala din prenumeration med kredikort. För att vara säker på att komma med i nästkommande dragning så rekommenderar vi att du betalar din prenumeration med ditt kreditkort. När du betalar med kreditkort så betalar du bara din första spelperiod via kort, nästkommande månad får du en faktura. Beställer du din prenumeration med kreditkort kan du beställa din lott ända fram till den 9:e i varje månad och ändå komma med i nästa dragning.

Prenumerera med Autogiro

Det finns tre sätt att teckna Autogiro  hos DatumLotteriet:

1. På baksidan av din faktura med varje lottutskick finns det en anmälningsblankett för Autogiro. Fyll i denna och skicka in till lotteriet.
Om vi får in talongen innan den 6:e i månaden hinner anmälan registreras och aktiveras samma månad.

2. Teckna Autogiro med e-legitimation. Klicka här för att komma till formuläret

3. Skriv ut blanketten (PDF) fyll i och skicka in. Ladda ned PDF blanketten  Autogirosvar

OBS! Så länge du får ett lottutskick med faktura och det finns en summa att betala skall denna användas. När det står makulerat har Autogirot gått igenom och fungerar!

Avgifter: Inga avgifter tillkommer (oavsett betalningssätt)! Den största fördelen med Autogiro är att du inte riskerar att missa någon spelomgång samt att dina vinster går direkt in på ditt konto!

Information: Detta gäller alla som valt faktura eller Autogiro. Alla beställare får första gången en faktura. Om en beställning kommer in efter den 10:e får kunden vänta tills nästa månads utskick av fakturor. Fakturor kommer runt den 19:e i månaden.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration.