1. Klicka på beställ knappen.

2. Har du redan ett konto hos oss så loggar du in. Om du inte har ett konto så måste du skapa ett konto, följ instruktionerna i Skapa konto.

3. När du skapat kontot eller loggat in är det bara att beställa.

4.  Du väljer vilket datum du vill ha (ÅÅMMDD) och hur du vill betala och skickar in en beställning.

5. Lotteriet tar emot din beställning och registrerar denna. Lotterisystemet tilldelar dig din bokstav efter valt datum.

T.ex. du har valt datum 721013. När lotteriet registrerar datumet och du är den första som valt detta datum så får du bokstaven A. Nästa som väljer får B osv. Exempel 721013-A. Detta påverkar inte antalet lotter som får vara med per månad.

6. En faktura/lottunderlag skickas ut. Om fakturan betalas senast det sista förfallodatumet så blir din Datumlott aktiv för kommande spelperiod. Detta utskick brukar komma runt den 19:e i månaden. Endast betalda lotter deltar i dragningarna! T.ex. fakturan har förfallodatum 2014-07-31. Då börjar spelperioden 15 augusti och håller på varje dag till och med 14 september 2014. Se exempel här

7. När spelperioden är över så skickas en dragningslista ut till alla aktiva kunder. I samma utskick får man även nästkommande faktura/lottunderlag.

Om man vill bli autogiro kund – se avsnitt prenumerera

8. Några dagar senare så skickas vinstbrev ut till alla vinnare. Se avsnitt vinstutbetalning      

Du kan alltid kontakta vår kundtjänst på tel. 08-711 65 11 eller e-post info@datumlotteriet.se!

 

Beställ/betala med kreditkort

Inom kort kommer du även att kunna beställa och betala din Datumlott med kredikort. För att vara säker på att komma med i nästkommande dragning så rekommenderar vi att du betalar din prenumeration med ditt kreditkort. Du kan välja om du bara vill att den första betalningen skall ske med kreditkort eller om detta blir ditt valda sätt att betala.
Beställer du din lott med kreditkort kan du beställa din lott ända fram till den 9:e i varje månad och ändå komma med i nästa dragning.