Det är inte bara Birgitta som är vinnare på Jackpotten. Även alla ni som har slutnummer 93 vinner 437 kronor var.

12 månader har gått sen Jackpotten snurrades fram senast och i år var det Birgitta Hagelins tur att få stå som vinnare framför Jackpotthjulet.

Birgitta har tre lotter i DatumLotteriet. Lotterna har hennes barns födelsenummer.
– Det är nog lika bra att inte veta vilket av barnens födelsenummer jag vunnit på, säger hon och skrattar.

I två år har Birgitta varit med i DatumLotteriet. Hon har vunnit några hundralappar här och där. När hon blev uppringd av en person hon inte kände som bad henne sätta sig ner, trodde hon först att hon höll på att bli lurad. Men så var det inte. Birgitta var 2017 års vinnare av Jackpotten, garanterad 50 000 kronor med chans på hela 1 miljon kronor.

– Jag har aldrig haft en sån här hur. Men på en julfest nyligen vann jag andra pris – knäckebröd och thé, då kände jag på mig att jag skulle vinna något stort i den här omgången av DatumLotteriet, berättar hon.

Idag, på julafton, avgörs det… Vid sin sida har hon döttrarna Kajsa och Kristina som håller tummarna. Innan snurren ska dras berättar Birgitta:

– Om jag vinner en miljon tar jag med alla barn och barnbarn till Italien. Men jag blir väldigt glad för 50 000 kronor också. Det är en så god sak överskottet går till, jag vill gärna stödja cancerforskningen, säger hon innan hon drar igång hjulet.

När Jackpotthjulet stannar och det står klart att Birgitta vinner 50 000 kronor pustar hon ut.
– Nu tar jag gärna lite glögg och en lussebulle, säger hon och ler. Det första jag ska köpa är en ny dator och sen får jag se vad jag gör för pengarna, avslutar Birgitta.

Var du en vinnare på Jackpottnumret?

Det är inte bara Birgitta som var vinnare på Jackpotten. Även alla som har slutnummer 93 vinner 437 kronor var, vilket denna gång var hela 3 860 personer!

Stort grattis önskar vi på DatumLotteriet!

psst…. du har väl inte missat att nästa år dubblar vi Jackpotten?