Läs om spel, risker och självavstängning HÄR

Barbro från Västra Frölunda vann 1 000 000 kr

Det känns väldigt härligt!
Inom kort blir det skaldjur och bubbel tillsammans med barn och barnbarn. Barbro Schönbeck från Västra Frölunda fick lov att sätta sig ner när Datumlotteriet ringde och berättade att hon blivit miljonär.
– Är det verkligen sant?Barbro trodde först att hon blev uppringd för att köpa flera lotter.

– Jag har ju bara en lott och tycker att det räcker. Datumet på min lott är mitt födelsenummer. Vi har tack och lov varken bröstcancer eller prostatacancer i familjen, men jag är gärna med och stöttar en god sak. Det är viktig forskning.

Det var också anledningen till att hon gick med i lotteriet åtta år tidigare. Sedan dess har hon vunnit flera gånger, men aldrig tidigare har hon kammat hem en sådan stor vinst.
– Det här vill jag fira tillsammans med mina barn och barnbarn, de kommer att bli jätteglada. Jag har det bra och är sparsam, men det känns väldigt härligt att få sätta lite guldkant på tillvaron. Vi ska gå på någon bra restaurang och äta skaldjur och skåla tillsammans.

På frågan om Barbro ska fortsätta vara med i lotteriet verkar svaret självklart.
– Ja inte tänker jag roffa åt mig en sådan här vinst, och sedan gå ur lotteriet. Jag ska fortsätta att stötta forskningen!