Litografier av Lasse Åberg

Tack för att ni besökte oss!

Det var jätteroligt att så många kom och besökte oss i vår monter på Seniormässan och samtidigt passade på att delta i vår tävling där första priset var en litografi av Lasse Åberg.


När juryn gått igenom samtliga tävlingsbidrag kunde vi konstatera att topp tre vad man skulle göra om man vann 1 miljon kronor var följande:

1. Skänka till välgörenhet
2. Resa
3. Dela med mig till barn och barnbarn

Pernilla Gunnarsson i Västerhaninge tog hem första priset, en litografi av Lasse Åberg, med följande motivering:
Om jag vann 1 000 000 kronor skulle jag donera pengar till både bröst- och prostatacancerfonderna och starta eget.

Andra pris går till Annica Johansson i Bagarmossen, ett presentkort på Vinga Home (värde 500 kr) med följande motivering:
Om jag vann 1 000 000 kronor skulle jag ge 500 000 kr till bröst- och prostatacancerfonden och 500 000 kronor till barncancerfonden. Allt för att främja forskningen.

Vårt tredje pris, även det ett presentkort om 500 kronor på Vinga Home, går till Ulla Andersson i Järfälla. Hennes motivering lyder:
Om jag vann 1 000 000 kronor skulle jag skänka 100 000 kr till prostatacancerfonden för att rädda liv. Sen skulle min dotter få 200 000, sen får vi se vem som blir den lyckliga.

Grattis till vinnarna och tack till er andra som var med och tävlade. Vinnarna kommer att kontaktas personligen.

DatumLotteriet är Sveriges personligaste lotteri som, förutom att det ger dig chansen att vinna 1 miljon kronor varje månad, bidrar till lotteriets förmånstagare Bröstcancerfonden och Prostatacancerförbundet.