Så fungerar Datumlotteriet

Datumlotteriet är Sveriges mest personliga lotteri där du själv väljer ett datum som lottnummer. Du kan vinna upp till 2 miljoner kronor på ditt favoritdatum – och stötta kampen mot bröst- och prostatacancer!

Personlig lott

Du väljer ditt favoritdatum som lottnummer, sex siffor. En slumpad bokstav gör ditt lottnummer unikt i detta prenumerationslotteri som kostar 150 kr i månaden. Beställ här!

Din lott gör gott

Dubbelt så bra

Inte nog med att du kan vinna upp till 2 miljoner, du gör även gott med din lott. Allt överskott går till kampen mot bröst- och prostatacancer, då det är Bröstcancerförbundets och Prostatacancerförbundets gemensamma lotteri.

Spännande dragningar

Rättningsfunktion

Du kan vinna på hela lottnumret samt år, månad eller datum fristående. Det är dragningar varje dag samt en miljondragning en gång i månaden!  

Verkligt glada vinnare

Det är ett vinnande lotteri. Förbunden får livsviktiga pengar – och vi har riktiga, glada vinnare. Läs om några av dem här.

Jackpotten

Varje deltagande lott ger dig en andel i Jackpottdragningen som sker fyra gånger per år. Vinnaren vinner minst 500.000 kr – och har chans på upp till 2 miljoner.

Mitt Datum

Din lott – din historia. Bakom varje lottnummer finns ett datum, med en personlig historia. 

Tryggt

Du missar aldrig en vinst, vi har garanterad vinstbevakning och du kontaktas om turen är framme. Datumlotteriet bedrivs med licens beviljat av Spelinspektionen och har såklart certifierad kundservice!

Bonus-vinstchans

Bonuslotten är Datumlotteriets extralotteri där du spelar på år och månad för bara 59 kronor per månad.

Du kan också bli en vinnare

Tillsammans bidrar vi till kampen mot bröst- och prostatacancer. Samtidigt har du chans att bli miljonär!

Mer om oss

Datumlotteriets första dragningar startades den 15 december 2009. Lotteriet administreras av Nordic Lottery, ett operatörsbolag med lång erfarenhet av att hjälpa ideella organisationer att sköta sin lotteriverksamhet. Nordic Lottery är Sveriges ledande aktör inom uppdragslotterier.

Visionen är att Datumlotteriet och tillhörande Bonuslotten ska bjuda på ansvarsfull spänning med stora vinstchanser och samtidigt hjälpa organisationerna att fortsätta sitt arbete med att besegra bröst- och prostatacancer.

Datumlotteriet värnar ett sunt spelande och arbetar för att begränsa riskerna för spelproblem. Vi erbjuder endast spelformer med låg risk för spelberoende. Läs mer under Spelansvar och självavstängning.

Nordic Lottery gör även skraplotten Guldlotten åt Bröstcancerförbundet och Prostatacancferförbundet som säljs hos Guldfynd och Albrekts Guld.